ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ / ΤΣΙΧΛΑΣ / ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ, Τηλ.: (+30) 24280-92170, email: info@tsihlasrooms.gr
 
 
 
 
 
 

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΑΣ

Στην γραφική παραλία της Αγριάς θα βρείτε πολλά ταβερνάκια, τσιπουράδικα, cafe-bar, που θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης. Η νυκτερινή ζωή είναι ιδιαίτερα έντονη που θα σας καταπλήξει!

Ακολουθώντας την παραλιακή διαδρομή θα διαπιστώσετε δίπλα σας την στενή σιδηροδρομική γραμμή από το μοναδικό τραινάκι του Πηλίου το οποίο και θα συναντήσετε την θερινή περίοδο κατά την εκτέλεση του δρομολογίου Βόλου- Αγριάς.

Στην Αγριά με το παραλιακό τμήμα 3,5 χιλιομέτρων μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο ψάρι στα εστιατόρια ή στα ουζερί όπως επίσης και τον καφέ σας δίπλα στο κύμα.

Από την Αγριά μπορείτε να μεταβείτε στο μαρτυρικό χωριό, στην Δράκεια, στο πανέμορφο πηλιορείτικο χωριό με τα παραδοσιακά πηλιορείτικα αρχοντικά, τους παραδοσιακούς ξενώνες και τα καταστήματα με τα τοπικά εδέσματα. Τα πλούσια νερά που ρέουν στα ρέματα και αυλάκια συντηρούν το πράσινο που μαγεύει τον επισκέπτη.

Στην συνέχεια μπορείτε να ανηφορίσετε προς την κορυφή του Πηλίου, στο βουνό των Κενταύρων, όπου θα συναντήσετε τα Χάνια με το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου. Τα Χάνια Πηλίου είναι θερινό και χειμερινό θέρετρο, όπου το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε την δροσιά της περιοχής σε συνδυασμό με το παραδοσιακό φαγητό και τον καφέ στις καφετέριες των Χανίων και το χειμώνα να απολαύσετε το σκι στο αθλητικό χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου.

Περισσότερες πληροφορίες 


 
 
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ / ΤΣΙΧΛΑΣ / ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ, Τηλ.: (+30) 24280-92170, email: info@tsihlasrooms.gr